Főoldal > Anti spyware > Ad-Aware 8.0

Hirdetések


Ad-Aware 8.0

Ad-Aware 8.0FREEWARE | 18.27 MB

Az Ad-Aware egy népszerű kémprogramszűrő alkalmazás, amely felderíti és eltávolítja a kémprogramként azonosított programokat a felhasználó számítógépéről. Ez az ingyenes kémprogramszűrő alkalmazás speciális védelmet nyújt a kémprogramok és reklámprogramok ellen, amelyek titokban kapcsolódnak a számítógéphez, és átveszik annak irányítását, így azon állandóan agresszív felbukkanó reklámok jelennek meg, erősen romlik a gép teljesítménye, lehetővé válik a személyiséglopás a banki adatokhoz, jelszavakhoz és hitelkártyaszámokhoz való hozzáférés miatt. Az Ad Aware felderíti a hálózati kapcsolatokat kialakító kártékony programokat, a trójai vírusokat, a rosszindulatú programokat, az agresszív reklámokat, a parazitákat, a behatoló/romboló programokat, a böngésző-eltérítő alkalmazásokat és a tevékenységkövető komponenseket.

Jellemzők


- Naplózza a kártékony elemekre és az eltávolított komponensekre vonatkozó adatokat
- Átvizsgálja a kivehető tárolóeszközöket, a Windows rendszerleíró adatbázisát és a memóriát
- TrackSweep – Szabályozza az adatvédelmet azzal, hogy törli a világháló böngészésének előzményként megmaradó nyomait
- Felhasználó által vezérelt kémprogram-eltávolítás – Ön döntheti el, hogy mit töröl, illetve mit tart meg a számítógépén.
- Kiterjedt észlelési adatbázis – Folyamatos védelmet nyújt az azonosított és elemzett kémprogramok hatalmas adattárának rendszeres frissítései révén.
- Rendszervisszaállítási pont – Könnyű visszaállást biztosít egy tiszta rendszerhez egy kémprogram-támadásból történő helyreállításhoz.
- Vírusdefiníciós fájl folyamatos frissítése – Értékes időt és erőforrásokat takaríthat meg a kisebb méretű, ezáltal gyorsabban letölthető frissítő fájlok révén.


Védje meg számítógépét a kémprogramok ellen az Ad-Aware-al!> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik