Főoldal > Böngészok > Avant Browser 11.7 Build 46

Hirdetések


Avant Browser 11.7 Build 46

Avant Browser 11.7 Build 46FREEWARE | 1.95 MB

Az Avant Browser egy gyors, stabil, felhasználóbarát, sokoldalú webböngésző. Az Avant Browser egy többablakos böngésző, amelynek funkciói között található Pop-up Stopper és Flash Ads reklámszűrő, beépített Yahoo és Google kereső, Biztonságos helyreállítás, integrált takarítóprogram és speciális böngészés, flash animáció szűrő, képek, videók, hangok és ActiveX vezérlők letöltésének blokkolása, kurzorformák, valódi teljes képernyős üzemmód és alternatív teljes asztali üzemmód. 

Jellemzők

- Menti a felhasználó könyvjelzőit, konfigurációt stb. az Online Storage (Online tárolás) mappában. A felhasználók saját profiljukat bárhonnan elérhetik: az irodából, otthonról vagy internetkávézóból
- Lehetővé teszi RSS/ATOM feedek olvasását épp úgy, mintha a felhasználó weblapokat böngészne.
- A felhasználóknak segít a jelszavak megjegyzésében és beírásában – egyetlen kattintásra.
- Lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyakori böngészőműveleteket használjon az egér mozgatásával.
- Könnyedén és automatikusan kizárja a nem kívánatos reklámbannereket, a flash reklámokat és a felbukkanó (pop-up) oldalakat a sávszélesség megóvása érdekében.
- Védi a felhasználó adatait a böngészés közben érintett összes hely törlésével: törli a beírt URL-eket, az automatikus kiegészítéseket, a sütiket, az előzményeket, az ideiglenes internetfájlokat stb.
- Ha az Avant Browser bezárása nem megfelelően történik, minden nyitott weblap mentődik és a következő indításkor automatikusan megjelenik.


Itt töltsd le ingyenesen az Avant Browser-t> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik