Főoldal > Víruskeresők > Avast Home Edition 4.8.1335

Hirdetések


Avast Home Edition 4.8.1335

Avast Home Edition 4.8.1335FREEWARE | 29.81 MB

Az avast! Home Edition ingyenes, teljes körű, ICSA-igazolással rendelkező vírusirtó alkalmazás otthoni, nem üzleti célú felhasználásra. A program része egy hatékony antivírus mag, amely rendszerindításkor végez vizsgálatot, a fokozott rezidensvédelem, az e-mailek heurisztikus elemzése és a parancsfájl-blokkoló. A program remekül használható alkalmi és/vagy telepített víruskeresőként is. A változtatható megjelenésű felületen bárki könnyedén eligazodik.

Összetevők

- On Demand Scanner (alkalmi kereső) – csak válassza ki az ellenőrizni kívánt elemet és a módszert, és nyomja meg a Play gombot.
- On Access Scanner (állandó kereső) – valamennyi megnyitásra, olvasásra és írásra kerülő fájl rezidens vizsgálata, valamint a vírusok veszélyes műveleteit ellenőrző viselkedésblokkoló.
- Az e-mail vizsgáló könnyen integrálható a legtöbb levelezőprogramba, és elvégzi mind a bejövő, mind a kimenő levelek ellenőrzését, heurisztikus módon elemzi a levél tartalmát az új férgek elleni védelem érdekében.
- Network Shield (hálózatpajzs) – a kártékony tartalmú forgalmat ellenőrzi – egyszerű tűzfal alaklmazás.
- Telepített védelem csevegőprogramok (pl. MSN Messenger, ICQ) és P2P programok (pl. Kazaa, DirectConnect) védelmére.
- Boot Time Scanner – akkor és ugyanúgy ellenőrzi a merevlemezeket, amikor és ahogyan a Windows CHKDSK (csak NT/2000/XP operációs rendszereken).
- Explorer Scanner (intéző-ellenőrzés) – a jobb gombbal az objektumra kattintva engedélyezheti annak ellenőrzését.
- Screen Saver Scanner (képernyővédő-ellenőrzés) – a PC ellenőrzését végzi munkaszünet (kávé stb.) idején.
- Virus Chest – biztonságosan elkülönített mappa a fertőzött, kártékony, illetve egyes, a rendszer részét képező fájlok tárolására a helyreállításuk érdekében.
- Vírusfrissítések – Az avast! automatikusan ellenőrzi az új frissítéseket – letölti és telepíti azokat a számítógép újraindítása vagy kiléptetése nélkül.
Lehetőség van egy 60 napos, teljes körű szolgáltatást nyújtó bemutató változat letöltésére. Az INGYENES licenckulcsot e-mailben kapja meg a felhasználó, ha regisztrálja magát a http://www.avast.com/i_kat_207.php?lang=ENG weblapon.


Itt töltsd le ingyenesen az Avast Home Edition-t> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik