Főoldal > Grafikai > Blender 2.49a

Hirdetések


Blender 2.49a

Blender 2.49aFREEWARE | 9.8 MB

A Blender egy ingyenes, 3D animációra képes program térbeli modellezéshez, UV-kicsomagoláshoz, szerkezetmódosításhoz, skinezéshez, animációkhoz, simításhoz, szimuláláshoz, nem vonalas szerkesztéshez, kompozíciókészítéshez, interaktív 3D-alkalmazások elkészítéséhez, interaktív létrehozáshoz és lejátszáshoz. A Blender bizonyítottan rendkívül gyors és sokoldalú tervezőeszköz. Felhasználható tévéreklámok készítéséhez, műszaki ábrázolásokhoz, üzleti grafikákhoz, átalakításokhoz vagy felhasználói felületek tervezéséhez. Könnyen kialakíthatók és kezelhetők összetett környezetek is. A simítás sokoldalú és rendkívül gyors. Minden alapvető animálási elv (görbék és kódok) kellően kivitelezettek. A Blender számos operációs rendszerhez rendelkezésre áll.

Jellemzők
- Támogat számos geometriai primitívet, például a poligonhálókat, a gyors továbbosztásos felületmodellezést, a Bezier-görbéket, a NURBS-felületeket, a metagömböket, a digitális szobrászatot és a vektorfontokat.
- Teljesen integrált, csomópont alapú kompozitor a leképezési sorban
- Diffúz árnyékolók, pl. Lambert, Minnaert, Toon, Oren-Nayar, Lambert
- Minden jelenetadat mentése egyetlen blend fájlba, képek, hangok és betűtípusok is összecsomagolhatók a könnyebb szállításhoz


Itt töltsd le ingyenesen a Blender-t> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik