Főoldal > Vegyes > GMail Drive 1.0.14

Hirdetések


GMail Drive 1.0.14

GMail Drive 1.0.14FREEWARE | 156 MB

A GMail Drive egy ingyenes névtér-kiterjesztés („bővítmény”) Microsoft Windows rendszerhez. A szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó hozzáférjen egy virtuális meghajtóhoz, amelyet egy GMail e-mail fiók tartalmaz, így a GMail-fiók tartalma a felhasználó munkahelyén mint új hálózati megosztás jelenik meg. Ennek a bővítménynek a használatához a felhasználónak Gmail e-mail fiókkal kell rendelkeznie. A bővítmény lehetővé teszi, hogy a felhasználó alkalmazza a normál Windows Asztal fájlmásoló és beillesztő parancsait a fájlok Gmail fiókba és abból történő mozgatásához úgy, mintha egy másik meghajtó lenne a számítógépen.
A GMail Drive a felhasználó GMail fiókjának bejövő leveleket fogadó részét használja a fájlok tárolására. Ezért a GMail szolgáltatásra vonatkozó korlátozások is betartásra kerülnek a GMail használatakor. A felhasználók például nem tölthetnek fel 10 MB-nál nagyobb fájlokat. A GMail megakadályozza, hogy a felhasználók bizonyos típusú fájlokat, pl. végrehajtható (.exe) fájlokat vagy zip archívumokat mozgassanak. Egyes felhasználók ezt a korlátozást hatástalanítják a fájlkiterjesztés megváltoztatásával.

Jellemzők
 
- a fájlok könnyen másolhatók a GMail fiókba és onnan könnyen visszaszerezhetők.
- A GMail Drive létrehoz egy virtuális fájlrendszert az Ön Google GMail fiókja felett, és lehetővé teszi a GMail fiókban tárolt fájlok mentését és visszakeresését közvetlenül a Windows Intéző használatával.
- Hozzáad egy új meghajtót a számítógéphez a Sajátgép mappa alatt, amelyben új mappákat lehet létrehozni és azokba fájlokat lehet másolni és behúzni


Itt töltsd le ingyenesen a GMail Drive-t> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik