Főoldal > Anti spyware > Spybot 1.6.2

Hirdetések


Spybot 1.6.2

Spybot 1.6.2FREEWARE | 15 MB

A Spybot - Search & Destroy (más néven Spybot-S&D) egy kártékony programokat, kém- és reklámprogramokat eltávolító alkalmazás Microsoft Windows rendszerekhez. A kártékony programokat felderítő legtöbb alkalmazáshoz hasonlóan a Spybot-S&D is a számítógép merevlemezén és/vagy RAM-jában ellenőrzi a kártékony szoftvereket.
A kémprogramszűrő szoftver képes a programtisztításra és webhasználat nyomainak eltüntetésére a rendszerből, ami különösen hasznos, ha másokkal is megosztja számítógépét. Az eltávolításra kiválasztott modulok közvetlenül a rendelkezésre álló fájldarabolóba küldhetők, így teljes mértékben eltávolíthatók a rendszerből.
Hozzáértő felhasználók kijavíthatják a rendszerleíró adatbázis azon hibáit is, amelyek a reklám- és kártékony programokkal kapcsolatosan keletkeztek. A nagyszerű online frissítési lehetőség biztosítja, hogy a program mindig a legfrissebb és legteljesebb listával rendelkezik a reklámprogramokról, a hálózati kapcsolatokat kialakító programokról és más kéretlen rendszerrezidensekről.

Jellemzők

- Kijavítja a nyomkövető sütikkel, a rendszer belső elemeivel (rendszerleíró adatbázis), a Winsock LPS-ekkel, az ActiveX objektumokkal, a böngésző-eltérítő alkalmazásokkal és a BHO-modulokkal kapcsolatos problémákat
- Opcionálisan engedélyezhető egy Tea-Timer modul, amely aktív, valós idejű védelmet nyújt a rendszerleíró adatbázis nem kívánatos módosításai és hasonló problémák ellen
- Nagyobb biztonságot nyújt a számítógép számára a kódnaplózó és egyéb programok eltávolítása révén
- Felhasználó által bővíthető adatbázis
- A fájldarabolás miatt nincs szükség a kártékony elemek eltávolítására
- Biztonsági másolat minden eltávolított problémás tartalomról
- Kizárási lehetőség specifikus problémák figyelmen kívül hagyására
- Automatikus vizsgálati, eltávolítási és frissítési beállítások


Itt töltsd le a Spybot Search & Destroy-t> >

Továbbküld Új verzió? Nem működik